คณะกรรมการบริหาร สมาคมผู้ปกครองฯ

The State Department is now quietly allowing dozens of young women and minority students to become full-fledged diplomats after threatening to rescind job offers that most of the students were given two years ago upon sohbet hatları sohbet hattıwinning prestigious scholarships.

The concession, issued without announcement on Thursday, came after an intense lobbying campaign by members of Congress and retired diplomats. They persuaded Secretary of State  to reverse his earlier decision to delay the students’ hiring into the Foreign Service indefinitely.

This month, the State Department notified about 60 Rangel and Pickering fellowship recipients that not only would they not be joining the Foreign Service, but that they had to choose whether to either accept what amounted to a two-year clerkship, or pay back the roughly $85,000 the government had invested in each of their educations.

The students had only about sohbet numaraları sohbet telefonları nine days to decide between what they saw as unappealing choices.

“I was mad,” said Cameron Torreon, who had just graduated from Columbia University’s School of International and Public Affairs and was expecting to start at the State Department. “I felt like I had held up my end of the bargain — got the grades and clearances they asked for — and then they backed out.”